Суши Хауз
суші хаус - всі продукти для суші
Япония

+38(044)393-07-67
office@sushihouse.ua
вул. Пирогівский шлях , 34
м.Київ , 03083

подождите - сейчас Вы будете перенаправлены на новую версию сайта

Клуб HOTELIERO відсвяткував перше засідання нового комітету для шеф-кухарів!

16 листопада 2012 року У галереї Miele відбулося дебютне Засідання комітету ресторан Інноваторів, організоване клубом готельєрів та рестораторів HOTELIERO.

У 2012 році клуб HOTELIERO провів більше 30 заходів, і з появою нового комітету плани на 2013 рік стали ще грандіозніше. Крім Комітету Ресторанних Інноваторів, в клубі також успішно функціонують 5 інших спеціалізованих комітетів, які можуть відвідувати відповідні професіонали готелів та ресторанів: комітет маркетингу, інженерно-технологічний комітет, HR-комітет, комітет архітектури та дизайну, фінансово-правовий комітет.

У новому році, в рамках нової структурної одиниці, клуб HOTELIERO планує провести до 10 різнопланових заходів зі спеціальним контентом для професіоналів в ресторанній сфері, адже орієнтований новий комітет саме на аудиторію шеф-кухарів.

На першій зустрічі Ресторанних Інноваторів майстерність роботи з живими акваріумними морепродуктами продемонстрував японський шеф-кухар зі світовим ім'ям - Фудзівара Йошихиро. Перед шоу з практичними заняттями, Йоші-Сан і його команда власноруч приготували смачний вечерю для всіх гостей вечора: роли, суші, салати, закуски з морепродуктами і гарячі японські страви! Морепродукти найвищої якості були люб'язно надані компанією СУШІ ХАУС.

Творчий і сімейний тандем Йоші-Сана і Оксани Ямковий забезпечив гостям масу унікальної та корисної інформації по роботі з сібас, живими лобстерами і живими королівськими крабами: варіанти страв і поєднання інгредієнтів, техніки оброблення, майстерність приготування сашимі, наваристий японських супів, оригінальна рецептура соусів, фарширування панцира і робота по запеканию морепродуктів. Всі ці чудеса Йоші творив в галереї Miele на однойменній інноваційної техніки, розташованої на відкритій кухні салону. Крім майстер-класу, спеціальні гості вечора розповіли про фінансові особливості роботи з живими морепродуктами і введення спеціальних позицій в меню на прикладі особистого авторського ресторану YOSHI.

Близько 90 гостей спілкувалися, обмінювалися контактами та досвідом, дивувалися і пригощалися на заході під легку і ритмічну музику діджея. Тема наступного засідання Комітету Ресторанних Інноваторів поки тримається в таємниці, але зовсім скоро клуб HOTELIERO з радістю поділиться деякими секретами зі своїми друзями: в новому році ми обіцяємо дивувати вас ще більше!

Суши Хаус - главная составляющая японской кухни !
 
Суші Хаус тел. +38(044)393-07-67 office@sushihouse.ua